Catalunya Diari

Els treballadors d'un ajuntament del Segrià que retornen els seus lots de Nadal

Han demanat que els lots els enviïn al Banc dels Aliments

Imatge d'unes boles de Nadal
Alguns treballadors de l'Ajuntament d'Alcarràs retornen el seu lot de Nadal | Pixabay

Nadal també és temps de rebre lots de regal amb alimentació, begudes i dolços típics d'aquestes festes. La sorpresa d'enguany ha arribat de la mà del Comitè de treballadors i representants dels treballadors de l'Ajuntament d'Alcarràs, alguns dels quals, han decidit retornar els seus lots al consistori.

Segons han explicat en un comunicat, d'aquesta manera volen mostrar la seva disconformitat amb les mesures preses per l'equip de govern d'iniciar el procediment per la Declaració de Lesivitat i l'adopció de mesures cautelars de l'actual Relació de Llocs de Treball de l'Ajuntament d'Alcarràs. En aquest sentit, afirmen que: «Com a personal no conforme per aquesta mesura, no acceptar el lot de Nadal que ens han fet arribar des de l'ajuntament per no crear una despesa més a l'Administració».

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Volen portar-los al Banc dels Aliments

«Amb aquesta acció volem fer saber a l'Il·lustríssim alcalde i a la resta de regidors/es la nostra disconformitat amb el procediment iniciat. Per tot el que s'ha exposat poden passar a recollir els lots i proposem que aquests vagin destinats al banc d'aliments», han sentenciat. Sens dubte, es tracta d'una decisió que, com a mínim, dona per a reflexionar sobre els principis de cada persona i treballador segons el qual consideren decisions que no es poden acceptar.


Comentaris

envia el comentari