Catalunya Diari

Tremp decreta tres dies de dol per les víctimes de la covid-19

Més d'una seixantena d'usuaris de la Residència Fiella han perdut la vida com a conseqüència d'un brot de coronavirus

Pla general de la residència Fiella de Tremp. Imatge del 15 de desembre del 2020
L'Ajuntament de Tremp decreta, del 7 al 9 de gener, tres dies de dol per les víctimes de la covid-19 | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Tremp decretarà tres dies de dol oficial per les víctimes de la covid-19, concretament el 7, 8 i 9 de gener. Cal tenir en compte que ara fa poc més d'un mes es va detectar un brot de coronavirus a la Residència Fiella de la capital del Pallars Jussà, el qual ha causat fins a 61 defuncions d'entre els seus 142 usuaris.

Davant d'aquesta situació, la Fiscalia de Lleida ha ordenat investigar per homicidi imprudent la gestió del centre, intervingut per Salut el 28 de novembre passat i ara a mans de Gestió de Serveis Sanitaris (GSS).

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Després de tot, ja és una residència verda

El Departament de Salut ja ha confirmat que la residència de Tremp ja està catalogada com a verda, és a dir, que no té cap cas de Covid-19 en aquests moments. Aquesta esperada notícia arriba després que més de 60 persones hagin perdut la vida en poc més d'un mes en el centre del Pallars. Ara, després de la intervenció de GSS, els protocols se segueixen de forma estricta i s'ha aconseguit aturar el brot més important de la demarcació en un centre de la tercera edat. Després del malson, el consistori de la capital del Jussà vol ara homenatjar, en la mesura del possible, a tots els veïns que han traspassat pel virus.


Comentaris

envia el comentari