Catalunya Diari

Primeres sancions a Tremp per desobeir l'ordre de confinament

La Policia Local recorda que les instruccions rebudes de l'autoritat competent en la matèria són de denunciar totes les persones que circulin en vehicle amb més d'una persona i sense la corresponent justificació establerta en el Reial Decret estatal.

Els Mossos d'Esquadra de Lleida fent controls a l'A-2 el 20 de març de 2020
Augmenten els controls a les carreteres catalanes per evitar desplaçaments | Catalunya Diari

La Policia Local de Tremp ha fet prop de 200 avisos a la població en els darrers dos dies per no respectar el confinament establert amb l'estat d'alarma. No obstant això, aquest divendres ha aixecat les primeres actes que comportaran l'inici dels expedients sancionadors previstos. El cos ha informat que continuarà amb els controls als vianants i denunciant aquells que se saltin el confinament sense justificació. Aquests controls s'intensificaran segons el grau d'incompliment. La mobilitat en vehicle queda també restringida i els Mossos d'Esquadra i la Policia Local han establert un dispositiu exclusiu relacionat amb aquest tipus d'infraccions des d'aquest dimarts i durant tot el cap de setmana per evitar desplaçaments innecessaris i a segones residències.
 
 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 
 
La Policia Local recorda que des de l'Ajuntament de Tremp les instruccions rebudes de l'autoritat competent en la matèria són de denunciar totes les persones que circulin en vehicle amb més d'una persona i sense la corresponent justificació establerta en el Reial Decret estatal.

Comentaris

envia el comentari