Catalunya Diari

El Tren dels Llacs es posa en marxa a partir del 14 d'abril

Es presenta el projecte per a crear una ruta cicloturística al corredor de la línia Lleida – la Pobla
El Tren dels Llacs
El Tren dels Llacs | LleidaDiari.cat

El Tren dels Llacs de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) tornarà a circular a partir del dissabte, 14 d'abril. El tren històric que uneix Lleida i la Pobla de Segur es posa en marxa fins al mes de novembre, amb una ocupació prevista del 98% i amb l'objectiu d'assolir els 7.588 viatgers de la darrera temporada. El secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, ha exposat aquestes dades durant la comissió de seguiment del servei de transport de passatgers Lleida - La Pobla - Esterri d'Àneu. Aquesta serà la desena edició del Tren dels Llacs i es faran un total de 30 viatges. L'itinerari fa sortida de Lleida a les 10.40 hores i arriba a La Pobla a les 12.35. La tornada s'efectua a les 17.00 i arriba a la destinació, Lleida, a les 19.00 hores.

Durant el trajecte, els passatgers gaudiran d'un paisatge singular per les comarques del Segrià, la Noguera i el Pallars Jussà. Els visitants podran adquirir paquets turístics (visites guiades, tastos de productes locals, etc.) vinculats als principals recursos turístics del territori i hi haurà parades facultatives a Cellers i a Tremp, on es podran desenvolupar activitats lúdiques. Un sistema còmode i peculiar de conèixer les terres de Lleida. Els viatgers podran optar per dur a terme un seguit de visites guiades, tant a la Pobla de Segur com a altres punts del Pallars Jussà, de singular interès turístic.

 

A l'anada rebran l'estoig de benvinguda, format per diferents productes gastronòmics locals, i a la tornada s'oferirà un tast de coca de recapte de Balaguer. Les tarifes del Tren dels Llacs són de 31 euros el bitllet d'adult i 17 euros el bitllet infantil. Els grups de més de 20 persones tenen un descompte especial i els nens a partir de 3 anys accedeixen gratuïtament.Comentaris

envia el comentari