Catalunya Diari

El Tren dels Llacs tanca la temporada i es consolida com a referent en el territori

La històrica línia ferroviària, que uneix Lleida i la Pobla de Segur, ha estat en servei d’abril a novembre amb 7.039 visitants

Tren dels Llacs, a la Pobla de Segur
Tren dels Llacs, a la Pobla de Segur | Experience Catalunya

El Tren dels Llacs, gestionat per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), ha tancat la seva onzena temporada amb 7.039 passatgers i una ocupació del 99,53%.

La temporada es va posar en marxa el passat 20 d'abril i ha finalitzat el dia 2 de novembre. Durant tot aquest període s'han realitzat un total de 28 circulacions: 24 han estat amb el Tren dels Llacs històric i 4 del Tren dels Llacs panoràmic, aquest últim en l'època de calor, concretament el 20 i el 27 de juliol, i el 3 i 10 d'agost.

El tancament de temporada conclou que el 69% dels visitants resideixen a Barcelona, i un 20% ho fa a Lleida. D'altra banda, el 41% dels visitants ha assegurat que han conegut el producte a través d'amics i familiars, el 30% per internet i la resta per mitjà d'oficines d'atenció al client d'FGC i oficines de turisme.

Un referent en el territori

Una temporada més, el Tren dels Llacs ha tingut un impacte positiu en el territori i s'ha consolidat com a un referent que contribueix de manera decisiva a la dinamització econòmica i turística de les comarques de La Noguera i el Pallars Jussà.

La meitat del total dels visitants ha realitzat activitats turístiques a La Pobla de Segur i/o el Pallars Jussà. D'entre ells, el 45% ha adquirit paquets turístics organitzats i el 55% ha optat per realitzar activitats turístiques pel seu compte.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari