Catalunya Diari

El tren turístic de l'Artiga de Lin està ja en funcionament

Enguany s'habilitarà un tercer tren turístic durant el mes d'agost a causa de l'alta demanda i per a evitar aglomeracions

El Conselh Generau d'Aran ha posat en funcionament el tren turístic de l'Artiga de Lin entre els dies 12 de juliol i 12 de setembre.

Enguany, un any més, aquest servei s'ampliarà durant el mes d'agost amb un tercer vehicle per a evitar aglomeracions a la zona i escurçar els temps d'espera dels usuaris i usuàries.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La regulació de l'accés motoritzat a la Ribera del Joèu limita l'accés als vehicles no autoritzats a la zona, per això el servei de tren turístic permet que visitants de totes les edats i condicions puguin gaudir d'aquest paratge d'una forma més sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

On es podran aconseguir els tiquets?

El tren turístic funcionarà en horari de 10.00 a 17.00 hores (l'últim trajecte de pujada es durà a terme a les 16.30 hores). Els tiquets es podran adquirir en el Centre d'Interpretació de l'Artiga de Lin.

El preu és de 2 euros per a adults, 1 euro per als menors d'11 anys i 1 euro per als gossos. Els menors de 3 anys no necessiten entrada.


Comentaris

envia el comentari