Catalunya Diari

Tres concerts de petit format formen el Cicle de Solistes de l’Alta Ribagorça

Se celebraran els dies 27 de juliol i 3 i 10 d’agost a l’exterior del Centre del Romànic a Erill la Vall, l’església vella del Pont de Suert i l’església de Sant Climent de Vilaller

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

El vicepresident segon en funcions de la Diputació, Gerard Sabarich, i el president en funcions del Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça, Josep Lluís Farrero, han presentat aquest dilluns el 26è Cicle de Solistes de l'Alta Ribagorça, que se celebrarà entre el 27 de juliol i el 10 d'agost en diferents indrets de la comarca. La presentació ha tingut lloc a la sala de premsa de la Diputació i ha comptat també amb la intervenció del director el Patronat de Turisme, Juli Alegre.

La programació del cicle és de tres concerts que oferiran diferents estils i sensibilitats en cadascun dels municipis de la comarca. Com ja ve essent tradicional, la proposta musical, amb concerts de petit format i aforament reduït, busca la calidesa de les nits d'estiu i la proximitat amb la música en directe i els músics.

La nova proposta se centra en tres solistes

La nova proposta se centra en tres solistes de gran valor que oferiran concerts de folk-fusió, música tradicional i música acústica en estat pur en els escenaris escollits de l'exterior del Centre del Romànic a Erill la Vall, l'església vella del Pont de Suert i l'església de Sant Climent de Vilaller.

Segons Sabarich, és important que les activitats que es fan a la zona dels Pirineus puguin tenir una continuïtat en el temps per tal de generar un increment de la promoció turística. En aquest sentit, Farrero ha explicat que aquesta serà una bona ocasió per gaudir de la música d'excel·lents intèrprets en lloc emblemàtic de la comarca i que permetrà els visitants conèixer els tres municipis de l'Alta Ribagorça.

Finalment, Alegre ha recordat que el cicle Solistes –que compta amb el suport i la col·laboració de l'Institut d'Estudis Ilerdencs– està emmarcat dins de l'Any del Turisme Cultural, que compta amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i l'Agència Catalana de Turisme.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari