Catalunya Diari

Triple concert a Tàrrega per la nit de la Castanyada

Les tres cites de música en viu tenen entrada de franc

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

L'àrea de Cultura de Tàrrega proposa a la nit de la Castanyada, el dijous 31 d'octubre, un triple cartell de música en viu. La festa posarà color i caliu en una vetllada tradicional que, de forma itinerant, acostarà estils diversos en tres establiments d'oci nocturn de la ciutat.

L'entrada als tres concerts serà gratuïta i oberta a tothom. Obriran el recorregut l'agrupació Chapaos a la Nueva al local de La Soll a partir de les 23.30 hores de la nit. Arribat des de Rubí, el duet decorarà la Castanyada amb rumba, funk, pinzellades de jazz i poesia. Una suggeridora combinació que fa de Chapaos a la Nueva una de les revelacions de la temporada, tal com testimonia el seu primer treball discogràfic, que du per nom Poesía de garaje.

L'actuació del cantautor balaguerí Joan Blau al Carreró

Prendrà el relleu a les 00.15 hores de la nit el cantautor balaguerí Joan Blau al Carreró. És un dels noms amb més projecció en l'escena musical catalana del moment i enguany ha publicat el seu darrer àlbum, La clau, farcit de cançons plenes d'energia i sensibilitat. El seu single Menjar plàstic esdevé un clam contra l'excés de plàstics a l'entorn natural.

Imatge promocional de Chapaos a la Nueva
Imatge promocional de Chapaos a la Nueva | LleidaDiari.cat

Tot seguit, a les 00.45 hores de la nit serà el torn d'Ibrahim Sané sota el seu àlter ego Tomba Tomba Soundsystem a la sala Mític. Aquest music provinent del Senegal interpretarà versions de reggae internacional proclamant la pau i l'entesa entre les cultures del món. Tàrrega oferirà així al públic un desplegament de fusió sonora que esdevindrà el complement ideal per a la nit de les castanyes i els panellets.

Imatge de l'artista senegalès Ibrahim Sané
Imatge de l'artista senegalès Ibrahim Sané | LleidaDiari.cat

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari