Catalunya Diari

La Trobada Empresarial al Pirineu, ajornada al 29 i 30 d'octubre per la covid-19

Les jornades es volen centrar enguany en l'adaptació a un entorn imprevisible i inesperat com l'actual

Pla general de la inauguració de la 30a Trobada Empresarial al Pirineu
Les jornades es volen centrar enguany en l'adaptació a un entorn imprevisible i inesperat com l'actual | LleidaDiari.cat

La junta directiva de la Trobada Empresarial al Pirineu ha decidit posposar la 31a edició als dies 29 i 30 d'octubre d'enguany amb l'objectiu de garantir el correcte desenvolupament de l'esdeveniment.

La crisi sanitària del coronavirus ha motivat, per «prudència», aquest ajornament, tenint en compte que s'havia de celebrar a la Seu d'Urgell els pròxims 11 i 12 de juny, segons han expressat des de l'organització d'aquestes jornades en un comunicat. El president de la Trobada, Vicenç Voltes, ha assegurat que la pròxima edició «aportarà positivitat i optimisme», en un moment en què, segons ha afegit, caldrà posar en comú experiències, coneixements i capacitats per adaptar-se «a un nou entorn imprevisible i inesperat».

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Confien que en les noves dates ja sigui possible celebrar jornades i congressos

Des de l'organització confien que en les noves dates ja sigui possible celebrar jornades i congressos presencials i han volgut agrair «el suport, la confiança i la comprensió amb aquesta decisió» tant a patrocinadors com a ponents, col·laboradors o assistents, entre d'altres. La Trobada Empresarial al Pirineu va néixer el juny de 1990 per iniciativa d'un grup d'empresaris i professionals lleidatans per donar resposta a les inquietuds del sector econòmic.


Comentaris

envia el comentari