Catalunya Diari

Trobades sense mascareta de joves d'Alcarràs causen el confinament de diverses classes de l'institut

Des del centre educatiu demanen responsabilitat davant la situació de pandèmia actual

L'Ajuntament d'Alcarràs ha emès aquesta setmana un missatge a través de les xarxes socials, en el qual, assegura que alumnes de l'institut de la vila han protagonitzat trobades sense les mesures de seguretat establertes per la Covid. En aquest sentit, expliquen que «ens hem assabentat d'un excés de trobades socials en les quals, a més a més, no s'han respectat normes tan bàsiques ara com dur mascareta. Insistim, aquest ha estat l'origen de confinament d'alguns grups de tercer i quart d'ESO».

Per aquest motiu, afegeixen, «si ens hem decidit a fer-vos arribar aquest comunicat és perquè cal que tot l'entorn d'aquests joves fem pedagogia de la importància de respectar les recomanacions del Departament de Salut». «Així mateix, ens trobem que assisteixen a classe joves que han tingut símptomes, o bé, que tot i estar pendents dels resultats d'una PCR o tenir contacte directe amb un familiar que presenta símptomes sense encara resultat de la PCR, venen a l'institut tot posant en perill els seus companys, el professorat i, en segon pla, l'aprenentatge presencial», recomanen. 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

No poden entrar al recinte de l'institut familiars a qui s'hagi detectat un positiu

També recorden que no poden entrar al recinte de l'institut familiars a qui s'hagi detectat un positiu, ja que «tots hem de respectar el confinament quan aquest és necessari i obligatori per un bé individual i comú. Per tant, ens permetreu recordar-vos, un cop més, que és responsabilitat de tots nosaltres que a l'Institut d'Alcarràs puguem continuar el curs en les millors condicions possibles».

«Tots sabem que la situació d'excepcionalitat causada per la Covid-19 torna a passar ara per un període, especialment, crític. Les conseqüències a l'Institut d'Alcarràs són més evidents que mai amb més de la meitat de grups d'ESO i Batxillerat confinats. Aquesta situació, tot i ser habitual ateses les circumstàncies, no deixa de ser un daltabaix per a les famílies i per al centre», conclouen.

 


Comentaris

envia el comentari