Catalunya Diari

Troben sense vida el cos de l'excursionista de 54 anys desaparegut a la Vall de Cardós

Dues dotacions dels Bombers han treballat tota la nit a la zona per poder trobar indicis

Imatge de la recerca
Imatge de la recerca | @bomberscat

Els equips d'emergència dels Bombers de la Generalitat i els voluntaris han localitzat a les 11.37 hores d'aquest matí el cos sense vida de l’home de 54 anys que estava desaparegut des del dimarts a la Vall de Cardós, a Estaon. L’home ha estat localitzat sense vida al costat de la Borda de Gori, a prop del camí GR11. La recerca, coordinada pels Bombers de la Generalitat, va començar aquest dimarts a la tarda i dimecres hi han participat deu dotacions dels Bombers amb l'helicòpter dels GRAE i la unitat canina, així com els Mossos d'Esquadra amb un helicòpter i la Unitat d'Intervenció en Muntanya i diversos voluntaris. Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat durant la nit a la zona per poder trobar indicis i, en no haver-hi novetats, aquest matí s'ha decidit reprendre tot el dispositiu. 

En aquest sentit, els equips d'emergència han reprès la recerca de l'home de 54 anys que es va perdre aquest dimarts a la Vall de Cardós (Pallars Sobirà). Durant tota la nit dues dotacions dels Bombers han pentinat la zona on se sospita que pot estar, però no han trobat cap indici del desaparegut. A les tasques de recerca s'hi ha afegit aquest matí la unitat canina dels Bombers. A més també s'ha activat l'helicòpter del Grup de Suport d'Actuacions Especials dels Bombers (GRAE), i la Unitat de Muntanya dels Mossos d'Esquadra. L'home es va perdre a primera hora de la tarda d'aquest dimarts a la zona del Coll de Jou.

 

Altres desaparicions a Lleida

A la demarcació de Lleida hi ha hagut altres desaparicions en els darrers anys. Una d'elles, va ser la de Miguel Alejandro Martínez Alfonso, un home de 35 anys. La seva família va denunciar la seva desaparició i la policia catalana va activar un dispositiu per localitzar-lo. Els familiars van alertar que el noi patia una malaltia mental i necessitava prendre's la medicació. Cal recordar que aquest home va ser detingut al 2016 a Lleida acusat d'assassinar un metge a la Zona Alta de la ciutat i d'intentar matar un agent retirat de la Guàrdia Civil. Al setembre del 2016, però, va quedar en llibertat per falta de proves. El jutge va prendre aquesta decisió després de rebre un segon informe de la Unitat Científica dels Mossos d'Esquadra en què es recollia que no s'havien trobat mostres de sang ni ADN analitzable als ganivets comissats a l'acusat.


Comentaris

envia el comentari