Catalunya Diari

Últims preparatius per iniciar la temporada d'estiu a les piscines de les Borges Blanques

Obren aquest dilluns i fins al dos de setembre

Les piscines de les Borges Blanques | LleidaDiari.cat

El consistori borgenc ha dut a terme els últims treballs de manteniment i millora per poder obrir el recinte de les piscines municipals i iniciar la temporada d'estiu aquest dilluns 19 de juny. Entre les obres de millora s'ha dut a terme el manteniment dels vestidors, on s'ha aplicat una capa nova de pintura, i s'ha reparat la gespa per millorar la comoditat dels banyistes. A més a més s'ha col·locat un nou lavabo proper a la piscina petita per facilitar l'accés als serveis dels més menuts, ja que la resta de vestidors queden força apartats. Altres accions que s'han dut a terme han estat el canvi de rajoles malmeses i la millora de la zona d'accés a la sala de màquines, per tal de facilitar l'entrada i sortida dels treballadors. D'altra banda també s'ha col·locat davant del bar una pèrgola per ampliar la zona d'ombra.

  

Les obres han estat realitzades per una empresa local i han comptat amb un pressupost aproximat de 3.000 euros. Les piscines municipals obriran amb horari de 10.00 fins a 20.00 hores de forma ininterrompuda fins al dia dos de setembre. El preu de les entrades individuals variarà, com cada any, en funció de l'edat. Fins a quatre anys l'entrada serà gratuïta; de cinc fins a deu tindrà un preu de dos euros; d'onze fins a disset anys costarà euros euros; a partir de divuit anys, quatre euros; per les persones jubilades tindrà un preu de dos euros; titulars del carnet Jove 2,50 euros; i els titulars amb carnet +25 tindran un preu de tres euros.

Pel que fa a l'abonament infantil, de cinc fins a deu anys, tindrà un cost de dotze euros; l'abonament junior, d'onze a disset anys, 21 euros; l'abonament amb Carnet Jove 30 euros; l'abonament +25, 35 euros; l'abonament per als jubilats i pensionistes 21,00 euros i l'abonament adult, a partir de divuit anys, 42 euros. Per iniciar la temporada, des del dia dinou fins al dijous 22 l'entrada serà gratuïta a partir de les 15.00 hores fins a les 20.00.

 

Enguany Les Borges Blanques s'ha tornat a adherir a la campanya per compartir el forfait d'entrada a diferents piscines municipals de la comarca, el forfait que s'anomenarà 'Piscines Garrigues Estiu 2017' inclou l'entrada a l'Albagés, l'Albi, Arbeca, Bellaguarda, Les Borges Blanques, Castelldans, Cervià de les Garrigues, El Cogul, L'Espluga Calba, Fulleda, La Granadella, Granyena de les Garrigues, Juncosa, Juneda, Els Omellons, La Pobvla de Cérvoles, El Soleràs, Tarrés, Els Torms i Vinaixa. La regidora de Governació, Núria Palau, ha volgut «animar a tots els borgencs i borgenques a gaudir de les millores de les instal·lacions de les piscines municipals que garantiran les condicions adequades a tots els banyistes».


Comentaris

envia el comentari