Catalunya Diari

Un mercat de rebaixes i de segona mà i la Festa del Barri de les cases barates, propostes aquest dissabte a les Borges

Les activitats s'iniciaran aquest 1 de juliol a les 09.00 hores

Imatge del Mercat de dissabte a les Borges Blanques. | LleidaDiari.cat

Les Borges Blanques acollirà durant el matí d’aquest pròxim dissabte, dia 1 de juliol, el Mercat de Rebaixes i el mercat d’articles de segona mà, dos espais on els visitants podran trobar una gran varietat de productes amb descomptes i ofertes que marcaran el començament del període de rebaixes. D’altra banda el mateix dissabte tindrà lloc la XVII edició de la Festa del Barri de les cases barates que comptarà amb nombrosos actes oberts a tota la població. Els regidors de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, i de Cultura de la localitat, Ariadna Salla, han volgut «animar a la gent a participar EN aquests actes i a viure les activitats que ofereix la ciutat de les Borges».

El Mercat de Rebaixes comparà amb una quinzena d’establiments que s’ubicaran entre la plaça porxada i el carrer Carme de les Borges Blanques. Entre els articles que podran trobar els compradors hi haurà complements i bijuteria, objectes per la llar, calçat, ferreteria, merceria i peces de roba, entre altres. Aquest mercat es durà a terme coincidint amb el mercat d’articles de segona mà on les persones interessades podran intercanviar o vendre objectes de segona mà que estiguin correctament tipificats al reglament. Per poder dur a terme aquesta activitat és necessari inscriure’s prèviament al Departament de Recaptació del consistori borgenc. Per tots aquells que s'hi vulguin apropar els comerciants obriran les parades a les 9.00 hores i romandran oberts de forma ininterrompuda fins als voltants de les 14.00 hores del migdia.


Paral·lelament, la XVII edició de la Festa del Barri a les cases barates s’iniciarà a les 16.30 hores amb un concurs de botifarra. Seguidament, a les 18.30 hores, els més joves podran gaudir d’un bany d’espuma i d’una xocolatada acompanyada amb coca per berenar. Per continuar amb la festa, a les 20.00 hores està previst que el grup Barris Show dugui a terme un espectacle d’animació infantil i, finalment, es durà a terme l’entrega de premis del concurs de botifarra. Al llarg de la tarda també s’aniran venent números que s’utilitzaran per al sorteig popular. La festa ha estat organitzada per l’Associació de Veïns Grup Borges i es durà a terme al carrer Sant Isidre de la capital de les Garrigues.


Comentaris

envia el comentari