Catalunya Diari

La Unió d'Alpicat prepara 5 propostes d'allò més variades a la programació de Nadal

L’Orquestra Saturno, Zum Zum Teatre, La Trocola Circ, La Baldufa i Antoni Mor formen el cartell

Imatge d'una obra teatral de la Baldufa
Cinc propostes d’allò més variades a la programació de Nadal a La Unió, del 27 de desembre al 3 de gener | LleidaDiari.cat

Tot just ha acabat la programació de tardor de la Temporada d'Arts Escèniques de La Unió que aquest espai emblemàtic d'Alpicat ja ha presentat la programació de Nadal a La Unió, que arriba en forma de cinc propostes d'allò més variades.

Obrirà el foc l'Orquestra Saturno el diumenge 27 de desembre amb un concert que permetrà gaudir d'una de les millors formacions orquestrals del panorama estatal, que arribarà a Alpicat per repassar tots els clàssics d'ara i de sempre envoltats d'una posada en escena espectacular de llum i so. Dilluns 28 serà el torn per a Zum Zum Teatre i l'obra 'Pinotxo bric a brac', un espectacle per a tots els públics que vol recuperar la tradició de la transmissió oral d'històries, contes i llegendes.

Dimarts 29 serà el torn per a la companyia alacantina La Trócola Circ i 'Emportats', un espectacle familiar que combina acrobàcia, malabars, música en directe i treball amb objectes, de manera que posarà a l'abast del públic el món del circ.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La Unió acomiadarà el 2020 el dimecres 30 de desembre amb La Baldufa

La Unió acomiadarà el 2020 el dimecres 30 de desembre amb La Baldufa i 'La faula de l'esquirol', un espectacle de teatre per a tots els públics que proposa pensar, reflexionar i aprofundir sobre la diferència i el mestissatge. La darrera proposta de Nadal a La Unió servirà per encetar el 2021, concretament el diumenge 3 de gener, i consistirà en un concert del músic alpicatí Antoni Mor, que presentarà 'Serratejant', el seu projecte de tribut a Joan Manel Serrat, acompanyat d'una experimentada banda de músics.

Tots els espectacles se celebraran a les 18.00 hores i seguint escrupolosament totes les mesures de seguretat i higiene. Pel que fa a les localitats, totes les entrades costaran 3 euros i ja es poden comprar online a www.alpicat.cat/entrades, però els dies 21 i 22 de desembre, qui vulgui comprar entrades presencialment pel concert del dia 27 (Orquestra Saturno) ho podrà fer de 17.00 a 20.00 h a la Sala Jove de La Unió (carrer Major, 26).


Comentaris

envia el comentari