Catalunya Diari

La Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell crea «El perfum de la Seu»

Clients i veïns de la ciutat podran triar entre sis fragàncies, elaborades pels mateixos comerciants, per escollir el perfum definitiu

La Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell (UBSU) crearà «El perfum de la Seu». Amb aquesta nova iniciativa perquè la Seu d’Urgell disposi de la seva pròpia olor, s’emmarca en la Setmana del Comerç que impulsa el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM). La creació del perfum propi de la capital de l’Alt Urgell anirà a càrrec dels mateixos comerciants que participaran en un taller de perfum per elaborar sis perfums diferents.

Els clients i veïns de la ciutat podran olorar i triar les sis fragàncies elaborades per l’ocasió. Això ho podran aquest dissabte en una carpa de la UBSU que es trobarà ubicada al carrer Major de la Seu, al bell mig del mercat setmanal. En aquest estand, que estarà obert al públic de les deu del matí a les dues del migdia, i de les cinc de la tarda a les vuit del vespre, es podrà olorar i votar la fragància que més agradi. El perfum que obtingui més vots per part de la ciutadania esdevindrà la fragància guanyadora per ser «El perfum de la Seu». 

Comercialització del perfum

Durant el mes d’abril, les botigues participants en la creació del perfum de la Seu tindran col·locat un distintiu que els identificarà com a actors d’aquesta nova campanya comercial a la localitat. Els clients d’aquests comerços, que facin una compra mínima de 30 euros, obtindran un val que els donarà dret a obtenir una mostra del perfum de la Seu d’Urgell. Aquesta mostra la podran recollir durant la diada de Sant Jordi, el proper dia 23 d'abril, a la parada de la UBSU, instal·lada al passeig Joan Brudieu. Passada la diada de Sant Jordi, «el perfum de la Seu» ja es podrà adquirir a les botigues de la UBSU participants en aquesta nova iniciativa comercial. 


Comentaris

envia el comentari