Catalunya Diari

L’Urgell Camper Tour, el primera guia de viatge click&go del món camper

L’Àrea de turisme del Consell Comarcal de l’Urgell treballa des de fa uns anys en la promoció de les àrees d’autocaravanes i càmpers de la comarca

El Saló internacional Caravaning de Barcelona va acollir aquest passat cap de setmana l'ebook L'Urgell, camper tour, gràcies a la col·laboració de la família viatgera Kucavana. La presentació va tenir lloc a l'espai Travelvanning de Furgosfera, revista especialitzada en viatges per a públic camper.

L'Àrea de turisme del Consell Comarcal de l'Urgell treballa des de fa uns anys en la promoció de les àrees d'autocaravanes i càmpers de la comarca, i compta amb 15 àrees per pernoctar a l'Urgell.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

S'ha cregut interessant editar un ebook o guia digital per tal de mostrar la informació turística i cultural de la comarca, amb 3 rutes diferents, així com altres serveis d'interès per a públic camper com són: bugaderies, tallers mecànics o característiques de les àrees de pernocta que faciliten l'estada als usuaris.

Imatge de la presentació de l'ebook Urgell sobre campers
L’Urgell Camper Tour, el primera guia de viatge click&go del món camper | LleidaDiari.cat

Una guia interactiva, única i exclusiva per a vehicles habitatge

Aquest ebook ha estat editat per Kucavana, la Pilar Àvila juntament amb el seu marit Jose i els seus fills, recorren Catalunya i altres territoris i països per donar a conèixer els llocs visitats. Es tracta d'una guia interactiva, única i exclusiva per a vehicles habitatge. Una ruta en 3 etapes per a sorprendre el viatger, una comarca on les campers i autocaravanes hi són benvingudes, sense excepció.

Aquest ebook es podrà descarregar a la web de www.turismeurgell.cat. Aquesta acció ha estat possible gràcies al suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Ara Lleida.


Comentaris

envia el comentari