Catalunya Diari

La Seu d'Urgell s'omple de música al carrer amb els petits concerts de Nadal

Des de l'EMM es vol agrair a l'alumnat i a les seves famílies, a la UBSU i a l'Associació de Veïns i Botiguers del Casc Antic la seva col·laboració

Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

L'alumnat i professorat de l'Escola Municipal de Música (EMM) de la Seu d'Urgell i del Conservatori de Música dels Pirineus (CMP) sortiran aquest divendres al carrer per emplenar de música la nostra ciutat.

Aquests petits concerts mobilitzaran més de dos-cents músics que cantaran i tocaran en diferents ubicacions de la Seu d'Urgell. Els vianants podran escoltar nadales tradicionals, de diferents països, descobrir-ne de noves i d'altres populars que tothom podrà cantar, acompanyats per grups estables del centre però sobretot grups de cambra formats per l'ocasió faran gaudir aquests dies previs a les festes Nadal.

Els concerts

El dimarts 17 de desembre, a partir de les sis de la tarda, als porxos del carrer Major, a l'alçada de la plaça del Patalín. Dimecres 18, a partir de dos quarts de sis de la tarda, la plaça del Codina s'omplirà amb els nostres grans músics, l'alumnat de Sensibilització, que juntament amb tots els grups de cant coral ens explicaran un petit conte musical.

Dijous 19, els concerts tindran lloc al pati de la Biblioteca Sant Agustí on es començaran a escoltar les primeres melodies a les dos quarts de sis de la tarda. Per finalitzar la setmana, divendres 20 de desembre cants i músics s'ubicaran al carrer dels Canonges, concretament a la placeta de Sant Roc, a partir de les sis de la tarda.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari