Catalunya Diari

La Seu d'Urgell programa quatre tallers gratuïts de competències digitals per a la pròxima tardor

Les inscripcions en línia seran els dies 7 i 8 de setembre

Una dona treballant a l'ordinador
Imatge d'arxiu d'una dona treballant a l'ordinador.   | Freepik

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell proposa un total de quatre tallers gratuïts de competències digitals per a la pròxima tardor. La intenció és que les sessions siguin presencials i està previst que comencin a partir de l'1 d'octubre, tot i que les formacions estan pensades per poder-les realitzar també de manera online si així fos necessari per a la situació epidemiològica. Les persones interessades a apuntar-se poden formalitzar la inscripció de forma telemàtica els dies 7 i 8 de setembre. Cada taller compta amb només cinc places.
 
 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 
 
Els tallers són els següents:
Instagram: aprendre a fer un ús correcte de l’app Instagram. Es durà a terme els dilluns de 16.00 a 17.00 hores.
Calendaris: aprendre a crear un calendari per l'any 2021 personalitzat. Es durà a terme els dilluns de 17.00 a 18.00 hores.
- Estimulació cognitiva: sessions destinades a estimular i treballar la ment. Es durà a terme els dimarts de 15.30 a 17.00 hores.
Mou-te pel mòbil: formació per aprendre a fer anar un telèfon mòbil intel·ligent / smartphone (cal portar-ne un). Es durà a terme els dijous de 15.30 a 17.00 hores.
 
 
Cal remarcar que en aquesta ocasió s’ha hagut de reduir el nombre de places dels tallers per tal de poder complir amb la distància de seguretat i la higiene que recomana el PROCICAT amb l’objectiu d’evitar la propagació de la Covid-19. Per aquest motiu, cada taller compte amb 5 places. Només es podrà fer una inscripció per persona.
 
 
Les inscripcions, com s'ha esmentat anteriorment, seran els dies 7 i 8 de setembre, a partir de les nou del matí i s’hauran de fer a través del web de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell: http://www.laseu.cat/tramits-i-serveis/inscripcions
 
 
Val a dir també que aquelles persones que necessitin fer la seva inscripció de forma presencial per manca de recursos materials i/o personals podran demanar cita prèvia trucant el Punt Òmnia al 973 353 008 per poder formalitzar-la amb el suport de la dinamitzadora d’aquest servei. Aquests tallers s‘iniciaran a partir del dia 1 d’octubre.
 
 
Recordem que el Punt Òmnia continua amb les formacions i col·laboracions amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), el Centre Claror i ÒmniaKids.

Comentaris

envia el comentari