Catalunya Diari

La plantilla de recollida d'escombraries de la Noguera inicia una vaga

Si no s'arriba a un acord abans de dilluns, aquesta vaga serà indefinida

La quinzena de treballadors de recollida de brossa de la comarca de la Noguera comencen aquest dijous una vaga com a mostra de protesta perquè no han arribat a un acord per millorar el seu salari, ni signar un conveni col·lectiu digne. Una aturada que es preveu allargar fins divendres, dia en què està prevista una mediació al Departament de Treball. Aquesta decisió arriba després d'una llarga jornada de negociació entre les persones afectades i l'empresa Fomento de Construccions y Contratas (FCC).

En un primer moment, aquesta aturada en el servei estava prevista pel passat 31 d'octubre, i fins al 4 de novembre, tot i que finalment els treballadors van aturar-la 'in extremis' després que l'empresa es mostrés disposada a negociar. Una percepció que dies més tard no ha estat així.

La vaga, que s'iniciarà el dia 7 de novembre a les 00.00 hores, afectarà el servei de tota la comarca. Per ara, solament s'han convocat dos dies, tot i que en cas de no arribar a un acord divendres, començarà una vaga indefinida a partir de dilluns.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari