Catalunya Diari

Les tres vagues que amenacen la mobilitat a Catalunya aquesta setmana

Les vagues a Renfe i Rodalies s'ajunten als vols cancel·lats per diferents conflictes en companyies com Iberia o Ryanair

Es tracta d'un cap de setmana molt conflictiu, ja que aquestes tres vagues, i en mitjans de transport essencials, afectaran molt a l''Operació Retorn| Arxiu/Gencat

Setmana d'allò més complicada a Catalunya. La tornada a la feina serà, per molts, un autèntic mal tràngol si es tenen en compte les tres vagues de transport que complicaran la setmana vinent. La vaga de trens, de Renfe, Rodalies i TGV, se sumarà a les aturades a l'aeroport del Prat, apuntalades per la vaga de Ryanair i de treballadors d'Iberia, que acaben afectant a vols de Vueling: tres mitjans de transport essencials per al moviment de persones en el nostre país. 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Atenció pels que hagin d'agafar un avió

Al Prat, en aquesta línia, s'hi suma la vaga de treballadors d'Iberia i la seixantena de vols cancel·lats de Vueling. Per més inri, aquest diumenge i dilluns comença la vaga dels tripulants de cabina de Ryanair, que repetirant durant vuit dies més de setembre. 

Una tornada a la feina accidentada amb el sector ferroviari

Finalment, també cal destacar que el sindicat CGT ha convocat una nova jornada de vaga per al servei de Rodalies i Renfe arreu de Catalunya, la qual afectarà a totes les línies. Els dies els quals han estat decretats per a celebrar la vaga són aquest divendres 30 d'agost i el diumenge 1 de setembre. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari