Catalunya Diari

La Val d'Aran acull al març una nova edició del Mes del Caviar

Fins a 9 restaurants aranesos oferiran un menú exclusivament dissenyat per a donar protagonisme al Caviar Nacarii

Caviar Nacarii i el Conselh Generau d'Aran, amb la col·laboració del Gremi d'Hostaleria de la Val d'Aran, organitzen, un any més, una nova edició del Mes del Caviar.

Durant aquestes jornades gastronòmiques, nou restaurants aranesos oferiran un menú exclusivament dissenyat per a donar protagonisme al Caviar Nacarii a través d'uns plats que posen en valor aquest exclusiu ingredient. Casa Pau, Lits, Hotel MIM Baqueira, Cal Manel, La Baraque del Ciervo Gastrobar, el Parador d'Arties, Es Arraïtzes, El Raconet i Era Coquela són els restaurants on es podrà gaudir d'aquests menús especials durant els dies 7 i 20 de març.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Un producte que dona molt prestigi a la Val d'Aran

«El caviar Nacarii és un producte que dona molt prestigi a la Val d'Aran i que ens diferència de la resta de territoris de muntanya atès que és un producte totalment exclusiu», afirma el conseller d'Economia, Turisme i Promoció Econòmica, Josep Canut, que afegeix que: «aquest producte ajuda a diversificar l'oferta de la zona, ampliant les opcions gastronòmiques de la gent que ens visita i que cerca alternatives diferents».


Comentaris

envia el comentari