Era Val d’Aran acuelh en març ua naua edicion deth Mes deth Caviar. Nau restaurants aranesi aufriràn un menú exclusivament dessenhat entà dar protagonisme ath Caviar Nacarii, producte etiquetat damb eth sagèth de Marca Garantia dera Val d’Aran: https://t.co/VGP1AW4iUM pic.twitter.com/J0IuOyBA10
— Conselh Generau d'Aran (@conselharan) February 28, 2022
Caviar Nacarii i el Conselh Generau d'Aran, amb la col·laboració del Gremi d'Hostaleria de la Val d'Aran, organitzen, un any més, una nova edició del Mes del Caviar.
Durant aquestes jornades gastronòmiques, nou restaurants aranesos oferiran un menú exclusivament dissenyat per a donar protagonisme al Caviar Nacarii a través d'uns plats que posen en valor aquest exclusiu ingredient. Casa Pau, Lits, Hotel MIM Baqueira, Cal Manel, La Baraque del Ciervo Gastrobar, el Parador d'Arties, Es Arraïtzes, El Raconet i Era Coquela són els restaurants on es podrà gaudir d'aquests menús especials durant els dies 7 i 20 de març.
NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!
«El caviar Nacarii és un producte que dona molt prestigi a la Val d'Aran i que ens diferència de la resta de territoris de muntanya atès que és un producte totalment exclusiu», afirma el conseller d'Economia, Turisme i Promoció Econòmica, Josep Canut, que afegeix que: «aquest producte ajuda a diversificar l'oferta de la zona, ampliant les opcions gastronòmiques de la gent que ens visita i que cerca alternatives diferents».
Més notícies: