Catalunya Diari

La Val d'Aran tornarà a celebrar enguany les fires ramaderes

Les, Salardú, Vielha i Bossòst acolliran bestiar els dies 6, 7, 8 i 30 d'octubre

El Conselh Generau i els Ajuntaments de la Val d'Aran han acordat, tenint en compte que la situació sanitària actual és favorable, celebrar aquest octubre les fires ramaderes de Les, Salardú, Vielha i Bossòst, implementant les mesures preventives necessàries.

L'any passat el govern del Conselh i els ajuntaments vam decidir anul·lar aquestes celebracions a causa de la pandèmia. Enguany, tenint en compte que la situació epidemiològica actual és bastant favorable a l'Aran, s'ha decidit celebrar les quatre fires de bestiar de l'Aran.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Els esmorzars populars no se celebraran per motius de seguretat. Aquestes fires tindran lloc el dia 6 d'octubre a Les, el dia 7 a Salardú, el dia 8 a Vielha i el 30 d'octubre a Bossòst.

Bossòst sufraga el 100% del cost dels llibres i el material escolar

L'Ajuntament de Bossòst sufragarà el 100% de l'adquisició de material escolar i els llibres de text per a l'alumnat de l'escola pública municipal de Sant Ròc.

A través de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA), el consistori assumirà aquest cost en el curs 2021-22 per a tots els alumnes i les alumnes del centre educatiu amb l'objectiu d'ajudar a les famílies i consolidar l'alumnat al municipi.

Aquesta mesura s'emmarca dins del conveni que l'Ajuntament manté amb l'AMPA per al desenvolupament de les activitats escolars i extraescolars. Aquests ajuts es vehicularan a través de l'associació, que retornarà la despesa assumida pels pares i mares per a l'adquisició habitual d'aquest tipus de material.


Comentaris

envia el comentari