Catalunya Diari

Vanesa Olivart serà investida alcaldessa d'Almacelles

Arran de la renúncia del primer edil del municipi, Josep Ibarz, el passat 5 de novembre

L'Ajuntament d'Almacelles investirà Vanesa Olivart nova alcaldessa d'Almacelles, arran de la renúncia del primer edil del municipi, Josep Ibarz, el passat 5 de novembre.

El Ple tindrà lloc a les 20.00 hores, a la Sala de Plens del consistori d'Almacelles, i comptarà amb la presència de l'Equip de Govern, encapçalat per Maria Lluïsa Granero, qui va ser nomenada alcaldessa en funcions el passat 5 de novembre, arran de la renúncia d'Ibarz, i que fins al moment desenvolupava les funcions de primera tinent d'alcalde. Igualment, també hi assistirà la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, acompanyada del director dels Serveis Territorials a Lleida, Joan Segura.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Durant el Ple, està prevista l'elecció de l'alcaldessa i la presa de possessió de Vanesa Olivart, que ara té responsabilitats en Personal, Seguretat Ciutadana i Esports, es convertirà en la nova primer edil d'Almacelles. Igualment, està previst que prengui possessió del seu càrrec el nou regidor, Fernando Osuna, 8è a la llista d'Units per Almacelles. Està previst que Ple es retransmeti a través del canal de YouTube de l'Ajuntament d'Almacelles.

Imatge de la nova alcaldessa d'Almacelles
Vanesa Olivart serà investida alcaldessa d'Almacelles aquest dimecres | Lleidadiari.cat

La situació del consistori

El passat 5 de novembre, M. Lluïsa Granero va ser nomenada alcaldessa en funcions d'Almacelles i el passat 15 de novembre es va formalitzar en el Ple de Renúncia. Està previst que aquest 24 de novembre se celebri el Ple d'Investidura, en el qual el grup municipal d'Units per Almacelles presentarà Vanesa Olivart com a candidata. Igualment, està previst que en un període de 15 dies se celebri el Ple de Cartipàs. Units per Almacelles té la majoria absoluta amb 7 regidors a l'Equip de Govern, i n'hi ha 6 a l'oposició.


Comentaris

envia el comentari