Catalunya Diari

Més de 200 vehicles d’ocasió confirmats a la Fira Borges Motor

En aquesta edició, que tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de maig als Jardins del Terrall de les Borges

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu | LleidaDiari.cat

A falta de menys d'un mes per a la tercera edició de la Fira Borges Motor, el certamen de vehicles d'ocasió i de maquinària agrícola de les Garrigues, ja hi ha confirmada la presència de més de 200 vehicles d'ocasió. En aquesta edició, que tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de maig als Jardins del Terrall de les Borges, han confirmat l'assistència una dotzena d'expositors entre el sector de l'automoció i el sector agrícola.

Al llarg dels tres dies de la fira hi haurà destinada una superfície d'exposició de més de 3.000 m2 quadrats amb la finalitat que els visitants que s'hi apropin puguin trobar turismes i furgonetes d'ocasió, a més a més de maquinària agrícola i accessoris per treballar la terra i el camp. Així mateix, dins del programa (que es donarà a conèixer pròximament) s'ha organitzat una xerrada informativa sobre el gas liquat del petroli, conegut més àmpliament com el GLP, i també una desfilada de moda que tindrà lloc dins del recinte firal.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Paral·lelament, la tercera edició de la Fira Borges Motor coincidirà amb el XXXV Mercat de la Ganga. Un esdeveniment tradicional organitzat per l'Agrupació de Comerciants de la capital de les Garrigues que aplegarà al voltant d'una trentena de parades amb importants ofertes i descomptes.

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu | LleidaDiari.cat

 

Les Borges crea noves ajudes de fins a 1.000 euros per a autònoms i empreses

L'Ajuntament de les Borges Blanques ha aprovat una nova convocatòria per a la concessió de subvencions a autònoms i empreses que contractin personal durant aquest 2019. S'estableix una ajuda de fins a 1.000 a les persones físiques o jurídiques que contractin treballadors a jornada completa i 500 euros si contracten joves en pràctiques per una durada mínima de sis mesos.

Tindran la condició de beneficiaris d'aquesta subvenció, les empreses que tinguin la seva seu social al municipi de les Borges Blanques que contractin nou personal amb una durada mínima d'un any o contractin joves en pràctiques amb una durada mínima de sis mesos, al llarg d'aquest 2019.

Cal tenir en compte que, en cas de treballadors que no es contractin a jornada completa, l'import de la subvenció es reduirà proporcionalment a la seva jornada de treball. La dotació econòmica total de la convocatòria és de 15.000 euros. Les persones interessades poden presentar les sol·licituds de l'1 al 30 de novembre de 2019, ambdós inclosos.


Comentaris

envia el comentari