Catalunya Diari

Un veí d'Alcarràs inicia un boicot contra una empresa del poble per motius polítics

La cofundadora de l'empresa lamenta els fets en ser veïna de la localitat de tota la vida

Imatge d'alguns dels productes que ven Lo Rebost de la Padrina
Imatge d'alguns dels productes que ven Lo Rebost de la Padrina | Facebook

Una empresària d'Alcarràs ha denunciatLleidaDiari.cat la situació de «boicot» que està patint per part d'alguns veïns de la localitat lleidatana per motius polítics. Segons ha explicat l'home de la dona que ven productes d'alimentació casolans per diferents fires i mercats del territori, un veí d'Alcarràs ha fet córrer per WhatsApp un text que incita a no comprar productes de Lo Rebost de la Padrina perquè, altrament, «financeu a aquells que boicotegen la nostra llengua, als que ens volen veure vençuts, abatuts i derrotats». Segons l'home de la cofundadora de Lo Rebost de la Padrina, aquest missatge s'ha difós per ser simpatitzant de Ciutadans, tot i que la propietària, afirma, «és apolítica»

«Els demòcrates estem assenyalats»

«Vivim en un poble molt radicalitzat on s'ha vist que els demòcrates estem assenyalats amb el dit», afirma. No obstant això, ha manifestat haver rebut moltes mostres de suport d'altres veïns que s'han mostrat sorpresos per la reacció d'aquest veí. En el missatge que s'ha difós per WhatsApp finalment anima als veïns a comprar «de forma responsable productes de la terra». La cofundadora de Lo Rebost de la Padrina és veïna d'Alcarràs de tota la vida i, per això, lamenta el que està succeint.

En aquest sentit, assegura que «només cal dir que em fa llàstima i gràcia, en parts iguals». «Deu tenir una vida molt trista i avorrida per a dedicar-se a fer un boicot a algú que no l'hi ha fet res», afegeix. Tanmateix, des de Lo Rebost de la Padrina aclareixen que tenen productes i proveïdors catalans, que col·labora amb entitats catalanes i que paga els seus impostos a Catalunya.

Captura del missatge que s'ha difós per WhatsApp
Captura del missatge que s'ha difós a través de WhatsApp | LleidaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari