Catalunya Diari

Vídeo insòlit: Aconsegueixen veure nítidament les pistes d’esquí del Pirineu... des del Tibidabo!

Les imatges insòlites s'han aconseguit gràcies a un teleobjectiu amb molts augments d'un aficionat a la fotografia

Imatge de la Masella des de Barcelona
La fotografia està feta amb un teleobjectiu mirant a la Tosa d'Alp des de Barcelona | Marc Bret

Els vents aponentats d'aquesta setmana han facilitat moltes postes de sol rogenques i també una visibilitat espectacular des de gairebé qualsevol punt del territori. El cas és que aquest dijous, en Marc Bret, aficionat a la 'fotografia amb zoom' i més conegut com a 'Horitzons Llunyans' a les xarxes socials, ha publicat una gravació inèdita del cim de les estacions d'esquí de La Molina i la Masella, concretament la Tosa d'Alp, captades des del cim del Tibidabo que s'ha fet viral en pocs minuts. Una vista privilegiada i inèdita des de la part més alta de la mateixa ciutat de Barcelona. 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

En moltes ocasions, el mateix aficionat ha fotografiat Mallorca des de molts punts de la serralada litoral i, fins i tot, des de punts elevats del prelitoral. Aquest matí, ha estat afortunat i en un intent de captar algun esquiador ha aconseguit gravar des del Tibidabo les següents imatges insòlites de la Tosa d'Alp, el cim de les estacions d'esquí de la Cerdanya. 

No és la distància més llunyana que s'ha fotografiat

En línia recta són 101 quilòmetres concretament els que separen el Tibidabo del cim de la Tosa d'Alp, per tant, una distància molt llunyana que no es pot captar de tal forma amb qualsevol càmera i menys amb la nitidesa que en Marc l'ha captat aquest dijous. Encara que sembli sorprenent, el mateix autor del vídeo que s'ha fet viral a les xarxes, ha aconseguit fotografiar horitzons encara més llunyans, com per exemple, els Alps des del Pirineu més oriental, que són més de 400 quilòmetres en línia recta.


Comentaris

envia el comentari