Catalunya Diari

Un videojoc creat a Cervera, entre els Top 15 del moment en descàrregues

Ha superat, fins i tot, al popular «Candy Crush»
Imatge del videojoc | LleidaDiari.cat

L'empresa Dabadu Games, instal·lada al Centre d'Empreses Innovadores de Cervera, ha aconseguit arribar en una setmana prop de 2 milions de descàrregues gràcies a l'aplicació mòbil «It' s Full of Sparks». El joc, que ja s'ha situat entre els Top 15 de jocs del moment en els països més influents del planeta, fins i tot, superant a jocs tan arrelats i populars com «Candy Crush». Fins al moment, tan sols està disponible per a dispositius Apple, tot i això, està previst que al febrer s'obri al mercat d'Android.

 

Jordi Antonijoan és el creador del videojoc que té com a protagonistes a diversos petards que han aconseguir passar la pantalla abans que la metxa els faci explotar. La idea, explica Antonijoan, sorgeix de la «crisi dels 40», per la qual assegura que ell està passant i amb la qual es va donar compte que està a la meitat de la seva vida i que ha començat «el seu compte enrere». Antonijoan ja va dirigir el 2013 el videojoc «Garden Lab», guardonat amb el premi Top Ten, a la millor aplicació espanyola per a nens.

 

El 2015 va tornar a ser guardonat al festival Xumet de Madrid amb la proposta «Dismonster», un joc d'exploració i precisió que permet que els nens entenguin d'on provenen les ombres i destrueixin els monstres que ells veuen.Comentaris

envia el comentari