Catalunya Diari

Vielha pateix la caiguda d'una intensa tempesta d'estiu en poques hores

Per aquest cap de setmana s'espera un temps més tranquil a la Val d'Aran

Vielha, la capital de la Val d'Aran, va viure aquest dijous a la tarda una intensa tempesta que va deixar caure fins a 31 mm en només mitja hora.

Segons han informat a través de les xarxes socials des de Meteo Aran, la pluja va tenir lloc entre les 17.00 i les 17.30 hores de la tarda. Això no obstant, la caiguda més forta va ser en el temps comprès entre les 16.30 i les 17.30 hores on van arribar a caure en total fins a 45 mm.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La previsió per aquest cap de setmana és d'una meteorologia tranquil·la

La dimensió de la tempesta es va poder apreciar en alguns dels vídeos que van inundar les xarxes socials i que deixaven veure com aquesta localitat del Pirineu lleidatà ha viscut una entrada a l'estiu d'allò més passada per aigua. Malgrat tot, aquest divendres al matí han informat que la previsió per aquest cap de setmana és d'una meteorologia tranquil·la, tot i que una mica variable.


Comentaris

envia el comentari