Catalunya Diari

Vielha decreta el tancament d'un establiment per l'incompliment de la normativa

El consistori inicia el tràmit al comprovar que no s'aplicaven les mesures de seguretat, posant en risc la salut pública

Imatge d'un bar amb diversos clients que beuen cervesa
L'Ajuntament de Vielha decreta el tancament d'un establiment per l'incompliment de la normativa | Europa Press

L'Ajuntament de Vielha e Mijaran ha iniciat el tràmit per decretar el tancament d'un establiment on, dimarts passat, s'hi va congregar un nombre elevat de persones al seu davant i sense aplicar cap mena de control sobre les mesures de distanciament social i de seguretat que marquen les autoritats sanitàries, segons han explicat des del consistori de la capital aranesa en un comunicat.

A més, han afegit que el local no disposava de llicència municipal per dur a terme aquesta activitat. L'acció arriba després que, en els darrers dies, s'han rebut reiterades queixes sobre les situacions que s'estan generant en algunes terrasses, fets que s'han posat en coneixement dels Mossos d'Esquadra.

  

Vielha

  

En alguns casos es variaven el nombre de taules i cadires durant la jornada

A més, es va comprovar com en alguns casos es variaven el nombre de taules i cadires durant la jornada, incrementant-ne l'aforament als mateixos nivells que durant l'any anterior i sense respectar la distància establerta.

L'alcalde de Vielha e Mijaran, Juan Antonio Serrano, ha explicat que en els darrers dies s'han constatat «greus problemes en el compliment de les mesures de seguretat enfront de la Covid-19" i alerta que aquests «poden fer anar cap endarrere» el procés de desescalada. En aquest sentit, conclou afirmant que el consistori «ha de prendre decisions dràstiques per no posar en risc la salut pública, per la falta de solidaritat i compromís per part de diversos ciutadans i establiments».


Comentaris

envia el comentari