Catalunya Diari

Vila-Sana estrena una pista de pàdel i una altra d'skate

Enllesteixen les obres de construcció d’aquestes dues infraestructures que converteixen la població en un dels municipis de l’interior de Lleida més ben equipats en instal·lacions esportives

Imatge de la nova pista de pàdel i skate de Vila-Sana
L’Ajuntament de Vila-sana acaba d’enllestir les obres de construcció d’una pista de Pàdel i una pista d’Skate. | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Vila-sana acaba d'enllestir les obres de construcció d'una pista de Pàdel i una pista d'Skate. Aquestes dues pistes de característiques adaptades a cada activitat, tenen les mateixes dimensions i se situen en la mateixa ubicació de forma adjacent. Concretament, s'han edificat a la zona d'equipaments esportius municipals, just a l'espai exterior del Pavelló Poliesportiu municipal.

Ambdues pistes, al mateix nivell i en paral·lel l'una de l'altra, comparteixen accessos, i serveis, així com les instal·lacions previstes d'aigua i d'enllumenat. Cada una d'elles, té una dimensió de 10,50 x 20,50, i estan separades a una distància de 4,00 m.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Consolidar la població en un nucli esportiu i lúdic

Segons l'alcalde de Vila-sana, Joan Sangrà, aquests nous equipaments serveixen per «consolidar la població en un nucli esportiu i lúdic de la comarca on s'hi poden practicar tota mena d'esports tant en l'àmbit professional com amateur». Per Sangrà, potenciar l'esport és potenciar la vida sana. A més, d'aquesta manera, se segueix amb l'aposta de Vila-sana per formar nous esportistes que puguin arribar en l'àmbit professional i també per fer de la població un nucli atractiu per a diferent tipus de públic, amb la consegüent dinamització econòmica del territori. L'adjudicació del concurs de les obres de les dues pistes ha estat a l'empresa "Sport Plus Court, S.L.", per un import de 47.038,75 € (IVA exclòs).


Comentaris

envia el comentari