Catalunya Diari

Vila-sana recupera la seva festa major

Després de celebrar-se l’any passat en únic dia i en format reduït, enguany tornen les tres jornades d’activitats

Vila-Sana torna a celebrar la Festa Major en la seva plenitud, ja que es recuperen els tres dies de celebració i les múltiples activitats lúdiques i festives.

Després de reduir-se a una sola jornada l'any passat a causa de la pandèmia, enguany la celebració començarà el divendres, 24 de setembre, i es perllongarà fins al diumenge, dia 26. Tot i això, es mantindran els aforaments reduïts per tal de garantir les distàncies de seguretat i per poder aplicar de forma estricta tots els requeriments de seguretat sanitària en aquest tipus d'activitats.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La jornada de divendres s'iniciarà amb jocs gegants a la Plaça Major dirigits als infants i joves del municipi. Més tard, tindrà lloc l'anomenada 'nit jove' amb l'actuació del grup de versions, Pernil Salat, i també de la reconeguda banda lleidatana, Koers.

Imatge d'arxiu d'una ballada de sardanes
Vila-sana recuperarà la seva festa major | Ajuntament Vila-sana

S'iniciarà la jornada d'actes amb una tirada familiar de bitlles

Dissabte s'iniciarà la jornada d'actes amb una tirada familiar de bitlles. Després, a les piscines tindrà lloc un vermut popular amb acompanyament musical. A la tarda, també es podrà viure el parit d'hoquei entre CP Vila-sana i CH Mataró. Acabarà la jornada el show d'humor d'en Peyu amb el seu espectacle 'L'home orquestra'.

Diumenge al matí tindrà lloc la missa solemne en honor al patró Sant Miquel i a la copatrona, la Mare de Déu de la Cabeza. A la tarda, el circ serà el protagonista amb la companyia Moretol & Manzani. Més tard, l'Orquestra del Pugrama actuarà a la Plaça Major i, per últim, posarà el colofó a la Festa Major el tradicional castell de focs.

Per Joan Sangrà, alcalde de Vila-sana, s'ha configurat «un programa molt obert i destinat a satisfer a totes les edats i a les diferents preferències». L'alcalde també reitera la necessitat de seguir sent plenament vigilants i responsables en el seguiment de totes les mesures destinades a combatre la pandèmica provocada per la Covid.


Comentaris

envia el comentari