Catalunya Diari

Vilanova de Bellpuig lamenta la marxa del No Surrender Festival

S'havia plantejat a l'organització que tots els veïns del poble poguessin gaudir d'entrada gratuïta

L'Ajuntament de Vilanova de Bellpuig va emetre dimarts a darrera hora un comunicat després de l'anunci del trasllat del No Surrender Festival des d'aquest municipi cap a Mollerussa en el que serà la quarta edició els pròxims 26 i 27 de juny.

Lamenten que el festival se'n vagi i discrepen dels motius de l'organització quan diuen que el municipi no compta amb les instal·lacions necessàries per poder garantir la seguretat de tots els participants. Així mateix, asseguren que hi havia el compromís d'aportar 22.000 euros per fer el festival, la subvenció més gran des que se celebra.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Desitgen que la pròxima edició de Surrender sigui un «èxit»

Malgrat tot, des del consistori desitgen que la pròxima edició de Surrender sigui un «èxit» del qual se'n pugui sentir orgullosos perquè «ha nascut al nostre poble». Des de l'Ajuntament de Vilanova de Bellpuig (Pla d'Urgell) també s'havia plantejat a l'organització que tots els veïns del poble poguessin gaudir d'entrada gratuïta per accedir al festival així com incrementar la presència del nom i la imatge del municipi en tot el material publicitari i un compromís de mantenir la seu del festival en els 4 anys vinents.

El No Surrender Festival celebrarà la quarta edició al parc de la Serra de Mollerussa. La decisió es va anunciar aquest dimarts i es va justificar amb l'objectiu de poder fer créixer el festival en un espai que reuneix més garanties de seguretat i capacitat. El certamen dedicat a homenatjar Bruce Springsteen amb la interpretació d'una cançó del seu repertori per part de més de 1.000 músics ha escollit enguany el tema 'Dancing in the dark' i es farà en horari nocturn, a diferència de les altres tres edicions, que va ser de tarda.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari