Catalunya Diari

Vilanova de Bellpuig vol reunir al juliol més de mil músics que toquin alhora 'No Surrender' de Bruce Springsteen

Ja han arribat als 500 inscrits entre bateries, baixos, guitarres, teclats i cantants i calculen rebre 5.000 visitants

L'Estoneta-Sala Boss organitza el 7 i 8 de juliol de 2017 el No Surrender Festival a Vilanova de Bellpuig, al Pla d'Urgell. L'objectiu del festival és fer realitat un repte: reunir més de mil músics per tocar i cantar alhora la cançó «No Surrender» de Bruce Springsteen. Per aconseguir-ho han engegat una campanya al seu web i han arribat ja als 500 inscrits, entre bateries, baixos, guitarres, teclats i cantants. Per arribar al miler es promocionen també amb un vídeo que s'està compartint a través de les xarxes socials en què el director artístic, Antoni Tolmos, anima la gent a participar, a passar-ho molt bé i a gaudir d'un «acte històric». El No Surrender Festival, s'està promocionant també a Milà, ja que la ciutat italiana és un dels indrets europeus on més fans té l'artista nord-americà. Seran dos dies de concerts, en què ja estan confirmats per exemple Manel Fuentes & The Spring's Team. El presentador català s'ha declarat obertament més d'un cop admirador del 'Boss'. El festival compta amb un equip de 70 voluntaris i espera rebre la visita d'unes 5.000 persones.

Està previst començar el repte divendres 7 de juliol al vespre amb concerts i el dissabte, a partir de les set del matí, començaran a muntar els instruments per tal d'iniciar els assajos de la cançó. A la tarda, els inscrits tornaran a assajar i a la nit, tocaran el «No Surrender», que enregistraran i penjaran a Internet. També volen fer-li arribar al 'Boss'. El preu per participant és de deu euros, que inclou l'entrada pels concerts de divendres i dissabte. Cal inscriure's a la seva web omplint un formulari. Hi haurà dos escenaris, expositors amb productes de proximitat, marxandatge relacionat amb Bruce Springsteen i tallers infantils.

L'esdeveniment d'aquesta localitat de Pla d'Urgell de només 1.200 habitants pretén aconseguir un rècord mundial amb l'enregistrament de la cançó «No Surrender», en una actuació fins ara inèdita que reunirà en el camp de futbol a participants d'arreu del món. El No Surrender Festival té, a més, un clar component solidari, ja que col·labora amb l'ONG Proactiva Open Arms, subhastant una caricatura de Bruce Springsteen, i amb l'entitat Acudam de Mollerussa, de persones amb discapacitat, amb la qual s'han dissenyat unes xapes amb el lema 'I Love lo Jefe'. Els beneficis de la venda d'aquestes es destinaran a la mateixa Acudam.


Comentaris

envia el comentari