Catalunya Diari

Una vintena d'actes omplen l'edició 2021 de la Festa Major d'Alcarràs

Tindrà lloc des del 25 al 30 d'agost amb un programa adaptat a les exigències sanitàries a les quals obliga la pandèmia

Torna la Festa Major d'Estiu a Alcarràs ho fa amb una programació on no faltaran clàssics com ara els concursos de pintura ràpida i dibuix, les sardanes, elteatre o, pels amants de la música, els concerts d'orquestres de reconegut prestigi com ara Nova Etapa i Pensylvania, grups i solistes catalans de nivell com ara Pepet i Marieta, Doctor Prats, Roba Estesa o Joan Rovira o talents locals com Ezvit 810.
 

El teatre, igualment, serà protagonista i, enguany arriba a la vila en Quim Masferrer amb el seu espectacle 'Bona Gent', el grup local Baobap Teatre presenta l'obra 'Forever Young' i s'ofereix també l'espectacle per a públic familiar 'Puck i la seva Troupe'. 
 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La proclamació de pubilles i hereus i el pregó de la Festa Major està programada per aquest dimecres 25 a les 20.30 hores a la plaça del Mercat. Tot just després, a la Plataforma 150 i a les 23.00, s'oferirà l'espectacle 'Àtom' de Flock Drone Art, el qual arriba per primer cop a les Terres de Lleida i mobilitza 60 drons que dibuixaran imatges al cel amb acompanyament musical.

L'espectacle 'Àtom', per primera vegada a les Terres de Lleida
L'espectacle 'Àtom', per primera vegada a les Terres de Lleida | LleidaDiari.cat

Un any complicat però feliç

Així doncs, aquest dimecres 25 comença una Festa Major d'Estiu especial, després de la suspensió de l'any passat arran de la situació pandèmica. Degut a les restriccions i limitacions actuals per la covid-19, totes les activitats es desenvoluparan amb totes les mesures de seguretat vigents, així com es regularà l'accés als actes amb reserva prèvia.
 

L'alcalde es mostra satisfet de l'organització per aquestes «és un any complicat i, alhora, feliç, perquè encara que hi ha un seguit de condicionants amb els quals mai ens havíem trobat abans, enguany, sí que podrem gaudir de la Festa Major. La Comissió de Festes ha aconseguit superar un repte molt difícil i així podrem gaudir d'un programa amb més d'una vintena d'actes», explica Jordi Janés.

Espectacle 'Àtom', primer cop a Lleida

El dia 25, després de la proclamació de les pubilles i hereus, i la lectura del pregó, la Plataforma 150 ha programat l'espectacle de drons dissenyat per Flock Drone Art Àtom, a les 23.00 hores, en el qual, amb acompanyament musical i durant 45 minuts, 60 drons traçaran en el cel nocturn diferents imatges. L'entrada és gratuïta i l'espectacle és una novetat a les Terres de Lleida
 

Abans, a les 22.00 hores, la companyia Baobap Teatre ofereix al CCM Lo Casino el primer dels dos passis del seu espectacle Forever Young programats aquesta Festa Major; l'entrada té un cost de 6 euros. A les 00.00 hores després de l'espectacle de drons, el jove talent alcarrassí Ezvit 810 oferirà el seu espectacle, amb un cost de tres euros l'entrada, a la plaça del Mercat. Per adquirir les entrades o reservar als diferents actes, les persones han d'accedir www.alcarras.cat/entrades a partir d'aquest 18 d'agost. 

Festa major segura

«Demano a tothom comprensió i, per avançat, agraeixo el compromís dels alcarrassins i alcarrassines, que ens ajuden a gaudir d'una Festa Major d'Estiu amb totes les garanties i amb actes per a tots els públics, encara que hi ha altres com les cassoles, la rua d'aigua, el tobogan urbà o les penyes dels quals no podrem gaudir, però s'ha aconseguit molt en la lluita contra el virus i hem de gaudir del que tenim amb orgull, confiança i intensitat. 
 

Igualment, he de donar les gràcies a la Comissió de Festes, que ha fet una tasca excel·lent com cada any. Ara arriba el moment de gaudir del poble amb les persones a qui estimem i amb un programa dissenyat per fer gaudir a tothom de manera segura», explica el regidor de Festes, Gerard Companys.


Comentaris

envia el comentari