Un vintena de persones estrenen els vols en globus per gaudir del «mar rosa» dels presseguers florits d'Aitona

L'Ajuntament confia assolir els 10.000 visitants aquesta temporada de floració, entre participants en les visites guiades als camps i gent que prefereix fer-les pel seu compte
Pla general dels camps de presseguers florits a Aitona, amb un globus aerostàtic al fons | LleidaDiari.cat
 

Un total de 24 persones han estrenat aquest dimecres els vols en globus aerostàtic amb què han pogut gaudir d'unes vistes privilegiades des de l'aire del paisatge rosat que configuren les enormes extensions de presseguers i nectariners florits al municipi d'Aitona. L'alcaldessa Rosa Pujol, alguns regidors i periodistes, han estat alguns dels primers a gaudir d'aquesta experiència però també persones vingudes expressament des de l'Àrea Metropolitana de Barcelona o la Val d'Aran, entre altres llocs.

 

Els vols en globus aerostàtic, que organitza l'empresa Globus Kon-Tiki, se sumen als vols en avioneta que també ha posat en marxa enguany el Club del Vol 'la Serra' de Mollerussa per damunt dels camps florits de presseguers i que complementen les visites guiades als camps que des de fa sis anys organitza l'Ajuntament d'Aitona en el marc del projecte Fruiturisme.

 

El consistori compta amb 2.000 reserves pel pròxim cap de setmana, en què els presseguers arribaran al moment més àlgid de floració, i confia arribar aquesta temporada als 10.000 visitants, entre persones que participen en les visites guiades i aquelles que opten per recórrer els camps de presseguers florits pel seu compte.

Vista aèria dels camps de presseguers florits a Aitona amb el seu característic color rosat, amb un globus aerostàtic aterrant al fons | LleidaDiari.cat

 

 Comentaris

envia el comentari