Catalunya Diari

Vuit artistes participaran en el 5è Torrefarrera Street Art Festival entre l'1 i el 9 de setembre

Pintaran sis obres en murs de la població amb temàtiques actuals com ara la covid, la integració o la igualtat de gènere

Vuit artistes participaran en la cinquena edició del Torrefarrera Street Art Festival (TSAF), i que tindrà lloc de l'1 al 9 de setembre en aquest municipi del Segrià.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!


Enguany, es pintaran sis murals que ocuparan en total de 722 m2 de paret. Les obres escollides per l'organització tenen temàtiques actuals com la covid-19, la comunicació amb les noves tecnologies, la integració, l'harmonia entre la natura i l'ésser humà i la igualtat de gènere.

Vuit artistes participaran en el 5è Torrefarrera Street Art Festival entre l'1 i el 9 de setembre
Vuit artistes participaran en el 5è Torrefarrera Street Art Festival entre l'1 i el 9 de setembre | LleidaDiari.cat

Aporta per murals amb missatges

En aquesta cinquena edició el Torrefarrera Street Art Festival s'aposta perquè cada mural tingui un missatge i un rerefons ple de valors. Els grafiters seleccionats enguany són de Tarragona, les Terres de l'Ebre, Lleida, València, Alacant i Almeria. 
 

Els artistes o col·lectiu que participaran en el 5è Torrefarrera Street Art Festival són Gasic Painter (Tarragona), Dil (Lleida), Folk & Miedo (València i Alacant), Nauni 69 &Dank (Almeria), Txus Montejano (Lleida) i Saiko 134 (Terres de l'Ebre).
 

Amb els sis nous que es pintaran enguany, Torrefarrera sumarà 46 murals realitzats en el marc del TSAF, que ocuparan en total 4.636 m2 de parets del municipi.


Comentaris

envia el comentari