Catalunya Diari

Jornada de Portes Obertes als Campus de la URV del Camp de Tarragona

El 27 d'abril podreu descobrir les diverses facultats i estudis impartits als Campus de la Universitat Rovira i Virgili al Camp de Tarragona

urv
L'URV ofereix l'última Jornada de Portes Obertes anual | Tarragonadigital

La província de Tarragona és una de les preferides pels estudiants de grau i màster en l'actualitat. El seu ampli ventall d'ofertes culturals i d'oci la converteixen en epicentre social. A  més, compta amb la presència d'una de les universitats més potents del territori català, la Universitat Rovira i Virgili, la qual ofereix diverses opcions de formació que s'ajusten a les necessitats de tots els estudiants. 

Allunyada del soroll de les grans ciutats, però perfectament connectada per a poder gaudir de les opcions de lleure de tot el territori de manera propera i exitosa. A més, compta amb una proximitat envejable a algunes de les millors platges, les quals aportaran el toc mediterrani a la vostra estada a la província.

Anualment, milers d'estudiants trien Tarragona com a destinació predilecta per a concloure la seva formació universitària. Els seus dos Campus a la ciutat de Tarragona, un a Reus, un a Vila-seca i un a les Terres de l'Ebre abasteixen les necessitats de tots els joves que arriben per a formar-se. 

urv
Anualment arriben milers d'estudiants a Tarragona  | Àngel Ullate

 

L'URV celebra l'última Jornada de Portes Obertes d'aquest 2019

El pròxim 27 d'abril se celebrarà la darrera de les Jornades de Portes Obertes de la Universitat Rovira i Virgili. De la mateixa manera que en les dates anteriors, seran tots els Campus els que oferiran visites guiades per a poder conèixer les diverses instal·lacions. Els ensenyaments i graus impartits a la URV es reparteixen en diverses Facultats, les quals es troben arreu del Camp de Tarragona. Per aquest motiu, serà important que consulteu a quina localitat es troba el Campus de l'ensenyament en el qual esteu interessats.

Les jornades es dividiran en diverses sessions, les quals tindran una durada de dues hores aproximadament. A la vegada, aquestes comptaran de dues parts. A la primera, es donarà la benvinguda a tots els presents i es farà una breu presentació de la URV com a entitat, remarcant la seva missió i objectius en el sector educatiu i social. A la segona és on profunditzareu sobre la informació de cadascun dels graus. A més, coneixereu les diverses instal·lacions i recursos utilitzats en l'aprenentatge de tots els alumnes. 

Cal destacar que la inscripció prèvia a la Jornada de Portes Obertes és un requisit indispensable. Així doncs, si estàs pensant a començar el teu futur amb la URV, cliqueu sobre el següent enllaç i apunteu-vos a la Facultat en la qual estigueu interessats.

urv
La inscripció prèvia és un requisit indispensable | Angel Ullate

 

Horari de la Jornada de Portes Obertes als diferents Campus

Campus Sescelades

— Facultat d'Enologia. 10.00 hores

— Facultat de Química. 12.00 hores

— Escola Tècnica Superior d'Enginyeria. 12.00 hores

— Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química. 10.00 hores

Campus Catalunya

— Facultat de Lletres. 10.00 hores

— Facultat de Ciències Jurídiques. 12.00 hores

Campus Bellissens

— Facultat d'Economia i Empresa. 10.00 hores

— Facultat de Medicina i Ciències de la Salut. 10.00 hores

— Escola Tècnica Superior d'Arquitectura. 12.00 hores

Campus Vila-seca

— Facultat de Turisme i Geografia. 10.00 hores

Campus Terres de l'Ebre

— Administració i Direcció d'Empreses, i Infermeria. 10.00 hores


Comentaris

envia el comentari