Catalunya Diari

Parlem telecom millora les seves tarifes tant en gigues com en preu

L’operadora posa el seu focus en tarifes amb més gigues i, en alguns casos, preu més econòmic

Creativitat de les noves tarifes de Parlem telecom, el dia 20 de gener de 2021.

L’operadora de telecomunicacions de Catalunya arrenca el 2021 amb alguns canvis significatius a la companyia, per tal de seguir creixent en el mercat. Parlem telecom ofereix millors tarifes de fibra i mòbil per adaptar-se, així, als canvis que s’estan produint en la demanda dels clients. L’operadora posa el seu focus en tarifes amb més gigues i, en alguns casos, preu més econòmic


En primer lloc cal destacar les ofertes de tarifes mòbils, que s’han adaptat a diferents tipus de clients. Per una banda, trobem la tarifa més econòmica que ofereix 5GB i 200 minuts de trucades per 9€/mes i està pensada per aquells usuaris que no realitzen un gran consum de dades. Tot i això, la tarifa que ha tingut més bona sortida al mercat ha estat la de 23GB amb trucades il·limitades, per només 17€/mes


La companyia telefònica catalana també ha fet una clara aposta per portar la fibra a gran part del territori. Actualment, ja ofereixen aquest servei a més de 4 milions de llars de Catalunya i segueix en expansió. Ofereixen dos packs diferents amb les millors tarifes de fibra i mòbil:
-    Fibra 100Mb, mòbil amb 20GB i trucades il·limitades per 39’95€/mes
-    Fibra 600Mb, mòbil amb 20GB i trucades il·limitades per 48’95€/mes


Cal destacar l’opció de contractar segones línies des de 6€/mes, totes elles amb trucades il·limitades, que permeten crear packs que s’adapten a tota la família. 

Creativitat de les noves tarifes de Parlem telecom, el dia 20 de gener de 2021.


A més, per només 6€/mes també pots incloure Agile TV, un servei de televisió que et permet personalitzar la televisió al teu gust. Inclou la subscripció a Rakuten TV, amb un ampli catàleg de sèries, pel·lícules i documentals i permet gravar o recuperar programes, aturar i tornar a l’inici del contingut, enviar el contingut a la teva televisió des de qualsevol dispositiu i accedir a les subscripcions de les teves plataformes com Netflix, Amazon Prime, Pluto TV o DAZN, sempre en màxima qualitat.


Parlem telecom ha inaugurat la seva primera botiga física a Lleida per reforçar la seva aposta pel territori, amb l’objectiu d’apropar-se als clients i continuar oferint un servei de qualitat. Tal com va anunciar Ernest Pérez-Mas, CEO de la companyia, «el propòsit de l’obertura de les botigues és enfortir el vincle amb els clients i integrar-se en una zona amb un gran potencial de creixement».

Vista exterior de la nova botiga de Parlem telecom a Lleida, el dia 20 de gener de 2021.


Actualment, aproximadament el 4% dels clients de Parlem Telecom són del territori lleidatà i l’objectiu que es planteja la companyia seria el de doblar aquesta xifra per al 2024, tant en el mercat residencial com el sector empresarial. En aquest sentit, cal destacar que l’any passat l’operadora va crear la divisió Parlem Empreses arran de l’adquisició d’altres companyies de telecomunicacions especialitzades, per tal de donar solucions tecnològiques globals i assessorament personalitzat des de Pimes fins a grans empreses


Un dels principals valors que sempre ha mostrat la companyia són la proximitat i el compromís per la cultura i la llengua catalana. És per aquest motiu que, a més d’oferir els seus serveis de fibra i mòbil, també pretén participar en actes i esdeveniments relacionats amb el patrimoni cultural del Segrià i contribuir, així, al desenvolupament econòmic, cultural i social del país. 


Comentaris

envia el comentari