Catalunya Diari

Sabority, la botiga digital de Lleida que et porta fins a casa els aliments gourmet més exclusius

Els seus productes són difícils de trobar a les grans superfícies

Imatge dels productes de Sabority
Imatge dels productes de Sabority | www.sabority.com

 

Alimentar-se és molt més que endur-se un tros de pa a la boca. Alimentar-se és relacionar-se, és compartir, és experimentar però, sobretot, és gaudir. I d'això en saben molt a Sabority, la botiga digital de Lleida que selecciona els millors productes gourmets mediterranis per a dur-los directament a casa teva. A Sabority treballen amb aliments saborosos i saludables amb una bona relació qualitat-preu i que, pel seu component d'exclusivitat, és molt difícil que es puguin trobar a les grans superfícies.

 

Consulta el seu web i el blog

A través de la seva pàgina web www.sabority.com, així com del seu blog www.exquisitia.com, podràs descobrir productes tan irresistibles com l'Oli d'Oliva Verge Extra de les Garrigues, aperitius gourmets, galetes artesanes, conserves de l'horta o un gran assortir de bodega, entre altres. 

Crea la teva pròpia marca blanca 

A més, a través del seu blog podràs estar informat de totes les notícies relacionades amb les darreres tendències del món gourmet; tota una sort! Però els serveis de Sabority no acaben aquí. Si ho desitges, la firma lleidatana et dóna la possibilitat de crear la teva pròpia marca blanca d'oli d'oliva verge extra incloent-hi, fins i tot, el teu logotip o marca a les ampolles.

Pot haver-hi res més exclusiu? No ho dubtis, si t'apassiona el món gourmet, posa't en contacte amb Sabority i deixa't assessorar pel seu servei al client que et guiarà en la cerca dels productes que necessitis. També, si ets professional del món de la restauració, podràs conèixer els seus serveis per a restaurants, hotels i altres. No ho dubtis, amb Sabority seure a taula ara és més que mai un plaer gourmet. 


Comentaris

envia el comentari