RECEPTA: Albergínies farcides de verdures amb ou de guatlla

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
Albergínies farcides de verdures amb ou de guatlla
Albergínies farcides de verdures amb ou de guatlla de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

La majoria de les vegades s'omplen les albergínies de carn, aquestes estan farcides amb verdures i com a colofó, un ou de guatlla per aportar sabor. Sona bé, oi? Doncs ja pots començar aquesta meravellosa recepta que ens porta un dijous més la Dolors Mateu.

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Ingredients per a 4 persones

2 albergínies mitjanes

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

Elaboració

Renteu i partiu les albergínies al llarg, feu uns talls a la polpa i les introduïu al microones a potència màxima uns 10 minuts. Mentre talleu a daus les verdures i en una paella amb un parell de cullerades d'oli sofregiu amb una mica de sal i farigola picada uns 15-20 minuts.

 

Buideu la polpa de les albergínies, piqueu-la  grollerament, afegiu-la a les verdures de la paella, també el tomàquet fregit i les ametlles, rectifiqueu de sal i pebre. Ho deixeu coure uns minuts.

 

Ompliu amb aquesta farsa les albergínies, repartiu formatge ratllat per sobre i trenqueu un o dos ous de guatlla, col·loqueu-les en una safata apta per al forn sucada  amb oli i gratineu uns 5 minuts o fins que l'ou qualli.

 

Poseu una mica de farigola fresca.

 

L'apunt

Es pot rostir l'albergínia al forn a uns 180° durant 20-25 minuts.

  

  

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

 

També et poden interessar aquestes receptes...



Comentaris

envia el comentari