Catalunya Diari

RECEPTA: Amanida d'arròs amb pebrots

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu

L'amanida d'arròs de la Dolors Mateu
La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

La Dolors Mateu ens explica aquest dijous que hi ha gran varietat d'entrants freds i que, aquest que ens proposa és senzill. Esperem que us agradi!

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Ingredients per a 4 persones

200 gr. d'arròs
2 pebrots verds i vermells escalivats (aquí)
12 filets d'anxoves
julivert picat
oli d'oliva verge extra

Elaboració

Renteu l'arròs, afegir-lo a la cassola amb aigua bullint amb sal i un fil d'oli, fins que estigui al vostre gust. Passeu-ho per aigua perquè es refredi, deixeu escórrer bé. Disposeu-lo en forma de flam al plat amb ajuda d'un motlle. Poseu per sobre tires alternades de pebrot vermell,  verd i unes anxoves. Amaniu  amb una mica d'oli i julivert. Celíacs: assegureu-vos  bé que tots els ingredients siguin sense gluten.

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tant si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?


Comentaris

envia el comentari