Catalunya Diari

RECEPTA: Ametlles salades torrades

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
Ametlles salades i torrades de la Dolors Mateu
Ametlles salades i torrades de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

Aquest és un plat que es prepara en pocs minuts i que triga menys a desaparèixer, és ideal per un aperitiu, per prendre a mig matí, o a la tarda, amb cava, amb cervesa, sols, acompanyats... La Dolors Mateu ens ho posa molt fàcil, no desaprofiteu les seves receptes!

 

 

Ingredients

Ametlles crues pelades varietat Marcona

Sal

Oli d'oliva verge extra

 

Elaboració

En una paella amb unes gotes d'oli calent poseu  les ametlles crues i pelades.

Aneu remenant perquè es vagin torrant per tot arreu uniformement fins que veieu que ja estan rostides i daurades. Escampeu la sal per sobre i serviu.

 

L'apunt

La varietat ideal és la Marcona, ja que és més gran i arrodonida.

  

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

 

També et poden interessar...



Comentaris

envia el comentari