Catalunya Diari

RECEPTA: Braç de puré de patata

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
El braç de puré de patata de la Dolors Mateu
El braç de puré de patata de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

La Dolors Mateu ens porta aquest dijous una recepta que la podem preparar la vigília i menjar-la fresca, oi que ve de gust? Apunteu tots els ingredients!

 

 

Ingredients per a 6 persones

Puré de patates comercialitzat (o no)

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Elaboració

Per fer el puré de patates seguiu les instruccions del fabricant o el feu segons el vostre costum.

  

  

  

  

  

  

 

L'apunt

Si no voleu fer la lactonesa, utilitzeu maionesa comercialitzada, a l'estiu particularment no m'agrada preparar-la a casa pel tema de la salmonel·la.

 

Es pot preparar amb antelació encara que us aconsello que ho deixeu a la nevera embolicat amb el film, així no s'assecarà i poc abans de dinar es posa a la safata i s'adorna. Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients són sense gluten.

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

 

També et poden interessar...



Comentaris

envia el comentari