RECEPTA: Braç de puré de patata

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
El braç de puré de patata de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

La Dolors Mateu ens porta aquest dijous una recepta que la podem preparar la vigília i menjar-la fresca, oi que ve de gust? Apunteu tots els ingredients!

 

 

Ingredients per a 6 persones

Puré de patates comercialitzat (o no)

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Elaboració

Per fer el puré de patates seguiu les instruccions del fabricant o el feu segons el vostre costum.

  

  

  

  

  

  

 

L'apunt

Si no voleu fer la lactonesa, utilitzeu maionesa comercialitzada, a l'estiu particularment no m'agrada preparar-la a casa pel tema de la salmonel·la.

 

Es pot preparar amb antelació encara que us aconsello que ho deixeu a la nevera embolicat amb el film, així no s'assecarà i poc abans de dinar es posa a la safata i s'adorna. Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients són sense gluten.

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

 

També et poden interessar...



Comentaris

envia el comentari