Catalunya Diari

Recepta: Bastons de pasta de full amb tomàquets, olives i parmesà

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu

Els bastons de la Dolors Mateu
La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

La Dolors Mateu explica aquest dijous que seria convenient tenir sempre pasta de full, ja que amb poca cosa més podem fer coses molt bones com aquests bastons. 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Ingredients per a uns 15 bastons

1 làmina de pasta de full rectangular
10-15 olives negres sense os
7-8 tomàquets secs
4-5 c / s de formatge parmesà ratllat
1 rovell d'ou
Oli d'oliva verge extra

Elaboració

Poseu a hidratar els tomàquets secs amb aigua, almenys 4-5 hores. Escorreu i passeu-los a un recipient amb oli d'oliva durant un parell d'hores. Piqueu les olives negres ben escorregudes. Escorreu els tomàquets de l'oli i piqueu-los també menuts. A la safata del forn, esteneu la massa de pasta de full (sobre en el mateix paper en què ve embolicada) i partiu-la en dos, horitzontalment, pel costat més ample.

Sobre una part esteneu les olives i el tomàquet i tapeu amb l'altra meitat. Pinteu al damunt amb el rovell de l'ou batut i repartiu el formatge parmesà. Feu tires d'1,5 cm d'ample, agafeu-les pels dos extrems, amb els dits, i caragoleu alhora que estireu una mica, donant-li forma d'espiral. Coure al forn a 200°, preescalfat el forn, durant uns 15-20 minuts.

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tant si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?


Comentaris

envia el comentari