Catalunya Diari

RECEPTA: Bols de patates amb bonítol

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
Patates amb bonítol de la Dolors Mateu
Patates amb bonítol de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

Quan fa bon temps sempre ve de gust aquestes amanides que podem fer amb antelació, però és que si a més tenim convidats aquest entrant o primer plat us pot solucionar la típica pregunta: Què faig? Doncs la Dolors Mateu porta aquest dijous totes les respostes!

 

 

Ingredients per a 4 persones

4- 6 patates mitjanes

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Elaboració

Bulliu les patates amb pell, ben netes, en aigua i sal durant uns 30 minuts. Refredeu i peleu.

  

 

Amb la patata que heu tret i una mica de llet feu una pasta a la qual afegireu el cogombre (sense les llavors), la ceba, el pebrot i el cibulet tot picat. Salpebreu. Afegiu a aquesta barreja gairebé la totalitat del bonítol aixafat amb una forquilla.

 

Ompliu les patates i adorneu amb unes llesques del bonic reservat. Amanir amb l'olivada, cibulet picat i sal Maldon.

 

L'apunt

Es podrien fer també les patates al microones però no queden tan compactes i al buidar es podrien trencar.

  

  

  

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

 

També et poden interessar...

 



Comentaris

envia el comentari