Catalunya Diari

RECEPTA: Bols de patates amb bonítol

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
Patates amb bonítol de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

Quan fa bon temps sempre ve de gust aquestes amanides que podem fer amb antelació, però és que si a més tenim convidats aquest entrant o primer plat us pot solucionar la típica pregunta: Què faig? Doncs la Dolors Mateu porta aquest dijous totes les respostes!

 

 

Ingredients per a 4 persones

4- 6 patates mitjanes

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Elaboració

Bulliu les patates amb pell, ben netes, en aigua i sal durant uns 30 minuts. Refredeu i peleu.

  

 

Amb la patata que heu tret i una mica de llet feu una pasta a la qual afegireu el cogombre (sense les llavors), la ceba, el pebrot i el cibulet tot picat. Salpebreu. Afegiu a aquesta barreja gairebé la totalitat del bonítol aixafat amb una forquilla.

 

Ompliu les patates i adorneu amb unes llesques del bonic reservat. Amanir amb l'olivada, cibulet picat i sal Maldon.

 

L'apunt

Es podrien fer també les patates al microones però no queden tan compactes i al buidar es podrien trencar.

  

  

  

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

 

També et poden interessar...

 



Comentaris

envia el comentari