Catalunya Diari

RECEPTA: Broqueta de maduixa i préssec amb salsa de Porto

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu

Imatge de la broqueta de fruita de la Dolors Mateu
La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

Encara tenim maduixes, ho  hem d’aprofitar, què us sembla si preparem aquestes postres?

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Ingredients per a 4 persones

300 gr. de maduixes

2-4 préssecs

100 cc. de Porto

1 c/s de sucre

Pals de broqueta curts

Elaboració

Peleu els préssecs i amb un estri adient fer 16 boletes. La resta del préssec la guardareu. Poseu-les en un recipient amb el porto i deixeu-ho una mitja hora. Partiu les maduixes per la meitat o en quatre parts segons la grandària. Enfileu en les broquetes la maduixa i el préssec al vostre gust. Reserveu.

La resta de maduixes les trossegeu i juntament amb la resta del préssec i el Porto que ha quedat de macerar, més el sucre, ho tritureu tot fins que quedi fi. Serviu aquest batut en gotets de xupito i acompanyeu amb les broquetes o pinxos de fruita.

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?


Comentaris

envia el comentari