RECEPTA: Broquetes de xampinyons i gambes

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
Imatge de les broquetes de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

La Dolors Mateu ens porta aquesta dijous un entrant o un aperitiu, vosaltres trieu i tant de bo estigui present en les vostres taules moltes vegades. Us ve de gust? Apunteu bé la recepta!

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Ingredients per a 4 persones

8 xampinyons de mida mitjana

1 porro

1 raig de vi

Sal, pebre, julivert

16 gambes grans pelades crues

Oli d'oliva verge extra

 

Elaboració

En una paella amb oli calent tireu el porro net i picat amb una mica de sal, el salteu durant uns 5-6 minuts.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

L'apunt

Les gambes no deuen coure massa si no resulten seques.

  

  

  

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

 

També et poden interessar...



Comentaris

envia el comentari