Catalunya Diari

RECEPTA: Cabdells mariners

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu

Imatge dels cabdells mariners de la Dolors Mateu
La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

Plats frescos, senzills, sense massa elaboració i ben combinats que ens solucionen un primer plat sense dificultat o fins i tot un sopar si mengem lleuger.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Ingredients per a 4 persones

4 cabdells de Tudela
20 filets d'anxova en oli
1 llauna de musclos en escabetx
Vinagreta de pebrot i tomàquet.

Elaboració

Rentar i tallar els cabdells longitudinalment en quatre parts, col·locar-los al plat de servir. A sobre de cada part posar en diagonal 1 filet d'anxova. Embolicar musclos al mig filet d'anxova i col·locar al plat, ruixant-ho tot amb la vinagreta de pebrot i tomàquet. En salsera a part posar la resta de la vinagreta per si es vol afegir més.

L'apunt

Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?


Comentaris

envia el comentari