LleidaDiari.cat inicia nova secció de cuina de la mà de la cuinera lleidatana Dolors Mateu

Amb una recepta setmanal, adaptada al moment i època de l'any
Dolors Mateu. | Dolors Mateu

El diari digital LleidaDiari.cat arrencarà aquest mes d'octubre un nou canal de cuina, de la mà de la coneguda cuinera lleidatana Dolors Mateu, més coneguda en el món virtual com la Dolorss (amb dues ss sí!). Pels qui no la coneguin, viu a Balaguer i té des del dia que va complir els 50 anys, el passat 31 de gener de 2008, un blog que porta per títol Blog de cuina de la Dolorss, un espai molt actiu on podràs trobar moltíssimes receptes. La Dolorss et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. 

 

Cada dijous al migdia, a través de les xarxes socials de LleidaDiari.cat (Facebook i Twitter) publicarem una recepta diferent, adaptada al moment i a l'època de l'any. Una recepta de la mateixa Dolorss, en la qual detalla a la perfecció els ingredients, el procés d'elaboració i inclús afegeix alguns consells per qui s'endinsen en aquest món apassionant.

 

Més de 10 anys 'cuinant' a la xarxa

Quan coneixes a la Dolorss se la veu que és una amant i experta dels fogons. Tot i que 'cuinant' a la xarxa porta 'només' 10 anys. El seu marit i els seus fills li van regalar pels 50 anys una adreça del blog, un llenç en blanc per anar-hi posant les receptes que ella cuina a casa. En un primer moment, era solament un recopilatori de receptes pels seus fills, l'Arnau i la Neus, per tenir a l'abast els plats que es cuinaven a casa, tot i que amb el temps i en vista del gran nombre de seguidors, ara té un caràcter més ampli. Això sí, sense perdre la familiaritat que el caracteritza, ja que la Dolorss considera les persones que llegeixen les seves receptes la seva família virtual.

 

Ella mateixa defineix la seva cuina com innovadora, pràctica, sense complicacions, ràpida i amb productes de la terra. Sempre li ha agradat combinar ingredients, nous sabors i fer i tastar coses noves. Li agrada cuinar receptes fàcils i que realment les persones que ho proven els hi surtin bé.

 

Tot i que no solament es dedica al blog. També imparteix xerrades i tallers, treballa com a col·laboradora per diferents empreses del sector alimentari... i així vol continuar, perquè li encanta la seva feina!

 

Ara us toca a vosaltres endinsar-vos en aquest món apassionant. Ens hi acompanyeu? A partir de dijous vinent, dia 4 d'octubre, us esperem amb la primera recepta!



Comentaris

envia el comentari