Canelons de marisc amb salsa semi velouté a l'estragó

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
Imatge dels canelons de marisc amb salsa semi velouté a l'estragó
Imatge dels canelons de marisc amb salsa semi velouté a l'estragó | Dolors Mateu

La Dolors en presenta aquest dijous una proposta per portar a taula els dies de festa. Els canelons no poden faltar a la taula, aquesta vegada els podem fer de marisc, què us sembla?

 

Ingredients per a 4 persones

12 plaques de canelons

25 gambes pelades grans

8 vieires

25 musclos cuits

1 porro

3-4  c/s de formatge ratllat

sal, pebre negre

oli d'oliva verge extra

 

Salsa semi velouté

1 c / s plena de farina

150 cc. de brou de peix

150 cc. de llet

1 c / p d'estragó

 

Elaboració

Prepareu la salsa semi velouté al'estragó posant en un cassó amb 2 c / s d'oli calent, la farina, remoure bé fins a formar una pasta, afegiu el brou de peix, la llet i remeneu amb les varetes, feu bullirfins a aconseguir una salsa fina.


  

  

 

Fora del foc poseu els musclos cuits picats, un parell de cullerades soperes de la salsa reservada i barregeu bé tots els ingredients. Bulliu les plaques de canelons seguint les instruccions del fabricant.

 

Esteses en un drap,aneu posant una mica de farciment, enrotlleu la pasta formant els canelons. En una safata apta per al forn escampeuuna mica de salsa velouté, col·loqueu els canelons farcits i repartiu per sobre més salsa. Poseu formatge ratllat, tirar un rajolí d’oli i gratinar.

 

L'apunt

C / s = cullerada sopera

C / p = cullera de postres

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?


  

 




Comentaris

envia el comentari